×
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården
Rymt från Kolmården

Eva Kerek

Rymt från Kolmården

Unikt verk

Etsning med chine-collée, vilket innebär att silkespapper lagts på plåten och pressats in i papperet. De färgade detaljerna i trycket är alltså silkespapper. Alla blad blir därmed unika.

Teknik: Etsning Upplaga: 1 År: 2009 Mått, papper: 25 x 51 cm Mått, tryck: 20 x 47 cm

Pris: 216,00 €

Mer om ramar

Eva Kerek rör sig i sin helt egna bildvärld. Här möter vi vardagsföremålen, men inte som vi vanligen ser dem utan skruvade och vända. Vi tittar ofta in i Eva Kereks rum uppifrån, men ser människorna och möblerna som befolkar hennes bilder från sidan. Perspektivet förskjuts och förvrängs och plötsligt blir det enkla, vardagliga rummet något helt annat.

Efter sin utbildning på Konstfack med en magister i fri konst har Eva Kerek arbetat som målare, men även inriktat sig särskilt på grafik. Hon har jobbat med i princip alla grafiska tekniker och har tilldelats flera stipendier i genren. 2008 tilldelades hos Byggmästare Sven- Harrys konst- och bostadsstiftelses stipendium.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Eva Kerek


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.