×

Köpvillkor

ed. art

Fullständigt bolagsnamn ed. art svensk upplagekonst AB
organisationsnummer 556839-3929
Bolagets säte: Hagagatan 14, 113 48 Stockholm

Betalning

Hos ed. art hanteras alla betalningar av vår betalningspartner Svea Bank, org. nr. 556158–7634. Läs mer om deras villkor här.

Priser

Alla priser som anges är inklusive moms, exklusive frakt.

Leverans

Vi har alltid gratis frakt vid köp över 5000kr. Inom Sverige finns flertalet fraktalternativ:

- Leverans till närmaste DHL-ombud. Gratis för konstverk utan ram, 100kr om du valt att köpa till en inramning (gratis för köp över 5000kr)

- Hemleverans med Postnord MyPack Home. 100kr för oinramade konstverk och 250kr för inramade konstverk på köp under 5000kr. Försändelsen levereras hem till dig. Du får ett sms där du kan välja en tidsintervall för leverans. Du måste själv vara hemma och kunna legitimera dig för att ta emot ditt paket. Har du inte möjlighet att ta emot ditt paket hemma skickas det till närmaste ombud.

- Upphämtning ed. art (gratis): Du kan välja att själv hämta upp dit inramade eller oinramade konstverk hos oss på Hagagatan 14 i Stockholm utan extra kostnad. Öppettiderna är tisdagar och torsdagar 12-18.  

Räkna med 3-7 dagars leveranstid från att du lagt din order om du beställt ett verk som inte ska ramas in. Har du beställt inramning bör du räkna med cirka två veckor. Under sommar- och julsemestrarna förlänger vi våra leveranstider. Se uppdateringar under "Nyheter".

Frakt inom Europa är gratis till din lokala DHL service point. Fedex levererar till hemadresser i Europa, Kanada och USA och kostar 200 kr för oinramade verk och 500 kr för inramade verk. ed. art bekostar inte eventuella tull- och hanteringsavgifter på internationella frakter eller tillkommande moms. Ha dock i åtanke att priserna på ed-art.se anges med 25% moms, vilket dras av när du anger en adress utanför EU, så den moms du inte betalar i Sverige betalar du i stället vid införseln till ditt eget land.

Tullhantering till länder utanför EU kan dra ut på tiden, vilket är något som ed. art inte kan ta ansvar för.

Kontakta oss för övriga fraktpriser. 

Retur och ångerrätt

Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan, som privatperson (gäller ej företag). Kontakta oss så fort du kan, via e-post eller telefon, så hittar vi smidigaste sättet att returnera konstverket. Returfrakten står du som köpare för.

Du har ingen ångerrätt på inramade verk, eftersom dessa är specialutformade på din begäran. Om du är osäker på om du verkligen vill ha ett verk råder vi dig att beställa hem det utan ram.

Fler frågor? Kontakt ed. art info@ed-art.se, 08-511 711 60