×

Konst för företag och offentlig sektor

Med grafik kan man smycka stora lokaler med konst av hög kvalitet utan att kostnaderna drar iväg. Vi har genom åren hjälpt hundratals kunder inom offentlig sektor och näringslivet att hitta passande konstverk till sina verksamheter.

Boka visning

ed. art ordnar mer än gärna visningar för företag och offentliga inköpare. Antingen på plats i vårt showroom på Hagagatan, hos dig som kund med ett urval av vårt utbud eller som en digital visning via ett videomöte.

På Hagagatan gör vi helst de lite mer omfattande visningarna utanför ordinarie öppettider, vilka framförallt riktar sig till privatpersoner. Ring eller mejla oss gärna för att boka in en visning! Vi reser från Kiruna till Trelleborg, så tveka inte att höra av dig även om du befinner dig utanför Stockholmsregionen, och vill ha besök av oss.

Kontakta oss

Order via webben

Företag och offentliga inköpare kan enkelt betala med faktura eller kort via Svea ekonomi i kassan på ed-art.se, men ofta har man specifika önskemål vad gäller rekvisitioner och fakturareferenser. Mejla oss i så fall, antingen länkar till verken du vill köpa eller helt enkelt en skärmdump från kassan.

Vi skickar självklart e-faktura. Ditt paket skickar vi oftast inom tre arbetsdagar med företagspaket, om du inte beställer ramar. 99% av det som ligger på hemsidan finns i våra lådor på Hagagatan 14.

Priserna ex moms

På ed-art.se anges alla priser inklusive 25% moms på hela summan. Av administrativa skäl arbetar vi inte med 12-procentig konstnärsmoms. För att se priserna exklusive moms, gå upp i övre högra hörnet, klicka på "Privatkund" och välj i stället "Företagskund". På mobil går du in i menyn och gör detsamma.

Eller klicka på länken: Alla konstverk på ed-art.se ex moms

Konsthängning/konsultation

Behöver ditt företag hjälp med att hänga konst i era lokaler? Vi gör gärna platsbesök och hjälper er att placera ut och hänga konstverk. Kontakta oss så pratar vi mer!

Kontakta oss

Föreläsning

Bjud dina anställda på en inspirerande tur in i grafikens värld. Vad är skillnaden på en litografi och en etsning? Vad kan konstnärer egentligen skapa med hjälp av en nål och en kopparplåt? Med hjälp av mängder av konstverk ur våra lådor förklarar vi vad grafik är och hur konstnärer arbetar med det idag.

Föreläsningen kan vända sig till er som arbetar med konst och behöver kunna mer om de grafiska teknikerna, men även till er som undrar hur den ärvda tavlan från mormor egentligen är gjord.

Hyra lokal

Våra ca 40 kvadrat som alltid har fullt med konst på väggarna lämpar sig väl för exempelvis bokreleaser, mingel eller varför inte en avdelningskonferens.

Vi berättar gärna om vår verksamhet och gör en konstvisning eller en föreläsning om grafik som del av upplägget.

Kontakta oss