×


Vi har alltid gratis frakt vid köp över 5000kr. Inom Sverige finns flertalet fraktalternativ:

- Leverans till närmaste DHL-ombud. Gratis för konstverk utan ram, 100kr om du valt att köpa till en inramning (gratis för köp över 5000kr)

Hemleverans med Postnord MyPack Home. 100kr för oinramade konstverk och 250kr för inramade konstverk på köp under 5000kr. Försändelsen levereras hem till dig. Du får ett sms där du kan välja en tidsintervall för leverans. Du måste själv vara hemma och kunna legitimera dig för att ta emot ditt paket. Har du inte möjlighet att ta emot ditt paket hemma skickas det till närmaste ombud.

- Upphämtning ed. art (gratis): Du kan välja att själv hämta upp dit inramade eller oinramade konstverk hos oss på Hagagatan 14 i Stockholm utan extra kostnad. Öppettiderna är tisdagar och torsdagar 12-18. 

Leveranstid och packning

Räkna med 3-7 dagars leveranstid från att du lagt din order om du beställt ett verk som inte ska ramas in. Har du beställt inramning bör du räkna med två-tre veckor. Under sommar- och julsemestrarna förlänger vi våra leveranstider. Se uppdateringar under "Nyheter". Hör av dig om du har särskilda önskemål vad gäller leverans.

Om du beställer ett oinramat verk packas det i en tjock pappmapp. Verket slås in i silkespapper och tejpas fast inuti mappen. Det gör att även om hörnen på paketet skulle få sig en törn så klarar sig ditt konstverk. Var ändå försiktig när du öppnar mappen.

Utanför Sverige

Frakt inom Europa är gratis till din lokala DHL service point för oinramade verk och 150 kr för inramade verk. Hitta din närmaste här.

Fedex levererar till hemadresser i Europa, Kanada och USA och kostar 200 kr för oinramade verk och 500 kr för inramade verk. 

ed. art bekostar inte eventuella tull- och hanteringsavgifter på internationella frakter eller tillkommande moms. Ha dock i åtanke att priserna på ed-art.se anges med 25% moms, vilket dras av när du anger en adress utanför EU, så den moms du inte betalar i Sverige betalar du i stället vid införseln till ditt eget land.

Tullhantering till länder utanför EU kan dra ut på tiden, vilket är något som ed. art inte kan ta ansvar för.

Kontakta oss för övriga fraktpriser. 

frakt

Ett oinramat blad på väg till en ny ägare


Retur och ångerrätt

Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Kontakta oss så fort du kan, via e-post eller telefon, så hittar vi smidigaste sättet att returnera konstverket. Returtransporten betalas av dig som köpare.

Du har ingen ångerrätt på inramade verk, eftersom dessa är specialutformade på din begäran. Om du är osäker på om du verkligen vill ha ett verk råder vi dig att beställa hem det utan ram.