×

Hjälp att välja och hänga konst

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har i en fin tavelhängning? Vi erbjuder två olika tjänster för att hjälpa dig.

Vill du bara ha hängningstips? Här hittar du våra video-tutorials

1. Kostnadsfri digital konsultation med skisser

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att se hur ett visst konstverk kommer att te sig på din vägg? Utifrån bilder på dina väggar och din befintliga konst sätter vi ihop digitala skissförslag med konstverk och ramar.

2. Hängningskonsultation hemma inklusive konst för 5.000kr

Behöver du hjälp att hänga din konst och få till en bra helhet på plats? Boka in vår uppskattade konsthängningskonsultation i Stockholmsområdet! Under ett två-timmarsbesök tittar vi på all konst du har och hur den kan kompletteras med minst ett nytt verk ifrån oss.

Priset är 5.000 kr och hela summan kan bytas in mot konst från ed. art. Vill du ändå köpa ett verk är alltså besöket i princip gratis. Vi hinner alltid hänga en del under våra två timmar, annars lämnar vi en skiss på den planerade hängningen. Vill du att vi stannar längre och ordnar hela hängningen kostar det 1500 kr/timme. Fakturering sker i efterhand.

Gör såhär:

Mejla oss på info@ed-art.se:
- Skriv om du vill ha hängningskonsultation hemma eller digital konsultation.
- Bifoga bilder på de väggar du vill ha hjälp med.
- Dela din önskelista på ed-art.se eller klistra in länkar till konstverk som du gillar hos oss - antingen ett verk som du vill ha hjälp att testa på din vägg, eller ett urval av verk som du gillar, gärna upp till tio stycken, så att vi förstår vad du tycker om.
- Vid hembesök, ange gärna datumförslag och adress. Vi hänger konst framförallt på måndagar och onsdagar.

Vill du ge bort en konsthängningskonsultation hittar du presentkort här

Så blir det

Exempel på hur det ser ut på väggarna efter att vi varit på plats!

Hemma hos Hannah Widell

Ett hem är inte klart förrän det hänger konst på väggarna. Men när ska man få tid att ordna till det just sådär fint som man vill ha det? Vi fick fria händer att hänga konsten hemma hos mäktiga affärskvinnan och influencern Hannah Widell. Här har den ärvda och köpta konsten framförallt stått på golvet, och det har funnits många hål att fylla på väggarna. Vi kombinerade ihop den befintliga konsten med ett antal verk ur ed. arts utbud som Hannah Widell valt ut, för att få till en ombonat, trevligt, personligt, konstfyllt hem.

Hemma hos Ida Lauga

Hos briljanta inredaren Ida Lauga samsas det stramt abstrakta med det lekfullt figurativa. Vi på ed. art fick äran att hjälpa till att fylla på med konst på väggarna. Läs mer

Andra hem