×

ed. art för konstföreningar

Med vårt breda utbud av högkvalitativ grafik är ed. art en given destination för många av Sveriges största konstföreningar som vill köpa in konst till sina årliga lotterier. Vi gör visningar för konstklubbens inköpskommitté eller styrelse:

  • I vårt showroom på Hagagatan 14 – lunchtid eller efter arbetstid

  • Hos er - med en väska full av grafik. Finns ni inom en någon timmes resväg från Stockholm så kommer vi gärna åkande.

  • Som ett digitalt möte för er som finns långt ifrån Stockholm

Vi kombinerar gärna en visning med, exempelvis, en föreläsning om samtida grafik. Kontakta oss så pratar vi mer om möjliga upplägg!

Kontakta oss

Skapa en önskelista

Under en visning hinner vi inte ta fram hela vårt utbud. Har ni särskilda önskemål inför en visning kan ni skapa en önskelista på webben som vi utgår ifrån när vi plockar fram verk inför visningen. Att skapa en önskelista är enkelt: Skapa ett konto på ed-art.se. Därefter finns det två sätt att spara konstverk i önskelistan:

  • Klicka på den gröna knappen som kommer upp när man för musen över ett konstverk i en listning

  • Klicka på "Lägg till i önskelistan" på ett konstverks egen sida

Önskelistan återfinner man sedan genom att klicka på Min önskelista i övre högra hörnet i inloggat läge på dator. På mobilen klickar man på menyn, sedan Ditt konto och välj där Min önskelista. Här finns också en länk för när man vill dela önskelistan med någon annan. Klistra in länken i ett mejl och skicka den till oss inför visningen