×

önska

Nu har vi äntligen fått till en liten finess här på ed-art.se: när man lägger till ett verk i sin önskelista märks med en grön plupp i alla listningar och med en röd om man lagt det i kundkorgen. Dessutom finns verkens mått direkt i alla listningar. Allt för enkelhetens skull!

Så funkar det:

När du rör musen över ett verk visas två pluppar – en röd för att lägga verket i kundkorgen och en grön för att lägga det i önskelistan, precis som i gallerivärldens kodspråk, röd plupp på verk som är köpta och grön plupp på verk som är reserverade. Du måste skapa ett konto för att bygga en önskelista, gör det genom att klicka på Logga in i toppmenyn.

När du loggat in hittar du enkelt önskelistan genom att klicka på ”Min önskelista” längst upp till höger på sidan.

När du sedan surfar runt och tittar på verk kan du lägga till dem, antingen direkt i en listning, till exempel under sidan Konstverk, genom att klicka på klicka på plupparna som kommer upp när du för musen över ett verk, eller genom att klicka på ”Lägg till i önskelistan” när du är inne på ett konstverks egen sida. Knappen hittar du till höger, under rullgardinslisten där du väljer ram. 

Surfa lugnt önskar ed. art!