jobba hos ed. art

ed. art startades 2014 av Elisabeth Blennow Calälv med ambitionen att göra det möjligt för fler att köpa högkvalitativ konst till överkomliga priser, genom att sälja konstverk i upplaga. Idag verkar ed. art via eget visningsrum/kontor på Hagagatan i Stockholm och webbshopen ed-art.se samt genom samarbeten med ett antal aktörer inom konst- och inredningsvärlden. Vi samarbetar med konstnärer och grafiktryckare/förläggare i hela Norden för att få ihop ett högklassigt utbud av nordisk samtidskonst. Vi säljer till hela världen.

Nu behöver ed. art en assistent! Du är den som håller ställningarna på kontoret/visningsrummet på Hagagatan genom att fotografera och registrera alla inkomna konstverk och publicera dessa på www.ed-art.se; packa ordrar och sköta logistik; hålla lokalen på Hagagatan i fint skick och ta emot kunder, både under öppettider och på bokade visningar. Du jobbar cirka 12 timmar i veckan, helst tisdagar och alltid torsdagar 12-18 då vi har öppet. Därutöver strötimmar vid särskilda tillfällen.

Därför söker ed. art dig som: 
- har ett stort intresse för – och företrädesvis även stor kunskap om – samtidskonst
- har lätt att ta kontakt med kunder och inte är rädd för att lyfta luren och ringa samtal
- är duktig på Photoshop
- är noggrann
- söker ett deltidsjobb som går att kombinera med annan verksamhet
- uttrycker dig väl i tal och skrift
- har körkort
- kan jobba torsdagar kl. 12-18

Tillträde sker den 10 april, vänligen inkom med din ansökan senast den 19 mars 2018 till elisabeth [@] ed-art.se. För mer information ring 0720-480228 eller mejla.