×
Composition Turqoise no 2
Composition Turqoise no 2
Composition Turqoise no 2
Composition Turqoise no 2
Composition Turqoise no 2

Eva Beierheimer

Composition Turqoise no 2

Unikt verk

Varje blad i serien Compositions är unikt eftersom färgsättningen och placeringen av trycket på papperet varierar. Eva Beierheimer har arbetat med ett antal screenramar som hon har kombinerat och färgat in på olika sätt.

Teknik: Serigrafi Upplaga: 1 År: 2016 Mått, papper: 46 x 64 cm Mått, tryck: 46 x 64 cm

Pris: 302,00 €

Mer om ramar

Eva Beierheimer är en österrikisk konstnär bosatt i Sverige sedan 2007. Fysiska, kognitiva och textuella strukturer ligger ofta till grunden för hennes verk. Hon använder sig till exempel av geometriska schabloner och upprepar och varierar dessa för att skapa abstrakta former. Hon använder även text som material till konstverkets form. I grafiken nyttjar hon tryckprocessens möjlighet att skapa former genom att addera många lager på varandra. Det resulterar i serier av unika tryck där samma plåtar kombinerats på olika sätt, i stället för fasta upplagor.

Eva Beierheimer arbetar i olika discipliner såsom installation, skulptur, grafik, teckning och mediakonst. Hon är utbildad i Österrike samt på Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Förutom egna projekt samarbetar hon ofta med andra. 

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Eva Beierheimer


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.