×
Public Bathrooms
Public Bathrooms
Public Bathrooms
Public Bathrooms
Public Bathrooms
Public Bathrooms
Public Bathrooms

Malou da Cunha Bang

Public Bathrooms

Fåtal kvar

På grund av konstverkets storlek, vänligen kontakta oss för ramalternativ.

Verket är gjort i tekniken collografi där bland annat lim och spackel appliceras på en kartongplåt, för att skapa struktur och nyanser.

Upplaga: 15 År: 2016 Mått, papper: 78 x 106 cm Mått, tryck: 72 x 101 cm

Pris: 468,00 €

Malou da Cunha Bangs arbeten undersöker vad fysiska rum faktiskt betyder och hur de påverkar oss. Fokus ligger på de berättelser som rummen kan förmedla och atmosfären de andas. Det som skildras, framför allt i film och grafik, byggs av kända element som vi känner igen och är trygga med. Dessa element vänds sedan ut och in för att skapa tvetydiga emotionella landskap där det som kändes tryggt blir otryggt och det välbekanta blir kusligt. Negativa handlingar, historierna bakom dem och spåren de lämnar är viktiga intressen för konstnären. Det omfattar både förövare av våldsbrott, de spår som dessa handlingar lämnar hos andra och på en plats, liksom mer systematiskt våld som sanktioneras av rättsväsendet och beslutsfattande. 

Malou da Cunha Bang erhöll en Master of Fine Arts från Kungliga Konsthögskolan i Stockholm 2016. Hennes tryck som avbildar rättsväsendets rum mottogs mycket väl på examensutställning.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Malou da Cunha Bang


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.