×
Enfin seule
Enfin seule
Enfin seule
Enfin seule
Enfin seule
Enfin seule
Enfin seule

Roger Metto

Enfin seule

Detta är ett kombinerad digitalt tryck och serigrafi där hunden är målad och därefter digital manipulerad och utskriven. Mönstret bakom hunden är screentryck och har en medeltida förlaga med undantag för hjärtana, som är konstnärens eget tillägg.

Teknik: Digitalt pigmenttryck Upplaga: 90 Mått, papper: 25 x 48 cm Mått, tryck: 17 x 40 cm

Pris: 180,00 €

Mer om ramar

Roger Mettos färgsprakande landskapsmåleri frammanar ofta känslan av människans litenhet inför en storslagen men också mystisk natur. Uppväxten i Kirunas fjällvärld har påverkat Metto att vilja berätta om detta vidsträckta landskap, med sina överväldigande bergsmassiv längs horisonten; från stadens belägenhet i en bergssluttning syns hela fjällvärlden i ett vidsträckt panoramaformat i alla väderstreck. Målningarna blandar det klassiskt avbildande med abstrakta element – inspirationen kommer ifrån naturen, men även ifrån den utmaning och de möjligheter som måleriet självt erbjuder.

Roger Metto är utbildad vid Kungliga konsthögskolan i Stockholm och finns idag, efter år av aktiv utställningsverksamhet, representerad i de stora svenska museernas samlingar. Han har gjort flera offentliga utsmyckningar.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Roger Metto


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.