×
Sakerna, svängrummet I-IV
Sakerna, svängrummet I-IV

Cilla Ramnek

Sakerna, svängrummet I-IV

Sakerna, svängrummet är en serie om fyra screentryck av Cilla Ramnek framtagna i samarbete med ed. och tryckare Atelier Landberg under sommaren 2015. Här beställer du alla fyra trycken. Väljer till lådinramning får du en separat ram för varje verk. Det går även att rama alla fyra blad i samma ram, kontakta oss för pris.

Teknik: Serigrafi Upplaga: 30 År: 2015 Mått, papper: 52 x 37 cm Mått, tryck: 52 x 37 cm

Pris: 936,00 €

Mer om ramar

Cilla Ramnek är en konstnär som arbetar med en mängd uttryck. Materialet är grunden i hennes konst, det som allt utgår ifrån och som sätter både ramar och visar på öppningar. Det har lett till gränsöverskridande konstverk i alla material – enorma pärlplatteverk, textila mönster, collage och ihopklipp av alla de slag. 2013 var hon en av tre curatorer bakom den stora utställningen Home Sweet Home på Lijlevalchs, en personlig presentation av svensk formhistoria.

Ramnek är född 1959 i Stockholm, är utbildad vid Konstfacks textillinje och har varit adjungerad professor vid samma fakultet. Hon rör sig obehindrat mellan konst-, form- och textilvärldarna och har ställt ut både sitt eget och andras konstnärskap i en mängd olika sammanhang.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Cilla Ramnek


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.