×
Road 1.b
Road 1.b
Road 1.b
Road 1.b
Road 1.b

Clay Ketter

Road 1.b

Roads-seriens fotogravyrer visar upp artärerna i våra samhällen – vägarna. I stort format och fantastiskt väldefinierade tryck bjuds vi in att granska dessa asfaltsådror som genomkorsar och binder samman våra samhällen. Men i lika hög grad är de abstrakta, kontemplativa bilder.

Teknik: Fotogravyr Upplaga: 24 År: 2002 Mått, papper: 79 x 78 cm Mått, tryck: 70 x 70 cm

Pris: 1 080,00 €

Mer om ramar

Clay Ketter är en av vår tids mest uppskattade och välkända konstnärer. Under nittiotalet fick Ketter sitt stora genombrott med sina Wall Paintings, bestående av gips, spackel och skruv. Sedan dess har Ketter fortsatt att arbeta med konstruktion och abstraktion. Att all yta består av lager på lager av lagda material är en idé som genomsyrar konstnärens verk, allt från sagda Wall paintings till de uppmärksammade flygfotona av sönderslitna huskroppar, som orkanen Katrina lämnade efter sig.

Ketter föddes 1961 i Brunswick, Maine, USA, men bor och arbetar sedan många år i Malmö. Han är utbildad vid School of Art+Design, Purchase College i staten New York. Idag finns hans verk i alla stora svenska museisamlingar samt hos en rad stora institutioner runtom i världen.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Clay Ketter


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.