×
Play Serious 106
Play Serious 106
Play Serious 106
Play Serious 106
Play Serious 106

Clay Ketter

Play Serious 106

Play Serious är en talande titel för de lekfulla djuptryck som är det senaste tillskottet i Clay Ketters tryckproduktion. Bakgrunden utgörs av bilder av konsthistoriska mästerverk. Ovanpå dessa har en infärgad plastmall lagts, vilken skapat både ett färg- och ett relieftryck när den tryckts in i papperet under tryckpressens tyngd. Play Serious är en serie tryck där alla blad är lite olika.

År: 2014 Mått, papper: 28 x 38 cm Mått, tryck: 22,5 x 31 cm

Pris: 274,00 €

Mer om ramar

Clay Ketter är en av vår tids mest uppskattade och välkända konstnärer. Under nittiotalet fick Ketter sitt stora genombrott med sina Wall Paintings, bestående av gips, spackel och skruv. Sedan dess har Ketter fortsatt att arbeta med konstruktion och abstraktion. Att all yta består av lager på lager av lagda material är en idé som genomsyrar konstnärens verk, allt från sagda Wall paintings till de uppmärksammade flygfotona av sönderslitna huskroppar, som orkanen Katrina lämnade efter sig.

Ketter föddes 1961 i Brunswick, Maine, USA, men bor och arbetar sedan många år i Malmö. Han är utbildad vid School of Art+Design, Purchase College i staten New York. Idag finns hans verk i alla stora svenska museisamlingar samt hos en rad stora institutioner runtom i världen.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Clay Ketter


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.