×
Utan titel II
Utan titel II
Utan titel II
Utan titel II
Utan titel II
Utan titel II
Utan titel II

Meta Isaeus-Berlin

Utan titel (flodhäst)

"Jag vill uttrycka omvärlden genom mitt filter, för min omgivning. Det är det som är kärnan i att vara konstnäs, att ha en vilja att berätta. Och man har inte en tanke på att någon annan kanske inte är intresserad av att höra vad jag har att säga (skratt). Det är en brist på självinsikt!"

Läs en intervju med Meta Isæus-Berlin här

Teknik: Litografi Upplaga: 150 År: 2012 Mått, papper: 44 x 55 cm Mått, tryck: 28 x 35 cm

Pris: 158,00 €

Mer om ramar

Under 90-talet turnerade Meta Isæus-Berlin världen runt på biennaler och utställningar med sina rumsinstallationer. Motivet var ofta hemmet, och temat cirklade kring att bli lämnad eller att komma till, att komma hem och bort, att vara på väg. Under 2000-talet började Isæus-Berlin även visa sitt måleri, som under alla år funnits med i det privata. Idag arbetar hos främst som målare, men kombinerar gärna installation och måleri. Bildvärlden med hemmet och det egna rummet som centrala motiv, finns fortfarande kvar. Historiska konstreferenser blandas med sagofigurer som De sju små dvärgarna och Hans och Greta.

Meta Isæus-Berlin är utbildad vid Konstfack och Kungliga konsthögskolan, med examen 1993. Hon finns representerad i de flesta stora svenska museisamlingar.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Meta Isaeus-Berlin


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.