×
Volt
Volt
Volt
Volt
Volt
Volt
Volt

Johanna Schartau

Volt

Fram till 16 års ålder tränade Johanna Schartau dagligen. Kärleken till gymnastiken finns kvar, särskilt frihetskänslan av att stå på händer. Läs mer om hennes tre gymnastikrelaterade linoleumsnitt här.

Teknik: Linoleumsnitt Upplaga: 25 År: 2020 Mått, papper: 53 x 42 cm Mått, tryck: 37 x 30 cm

Pris: 252,00 €

Mer om ramar

Johanna Schartau arbetar med fotografi, skulptur, collage, teckning, grafik och har också gjort flera uppmärksammades dokumentärfilmer, bland annat Farmor Ruth och hennes döttrar som visats på filmfestivaler runtom i världen och sänts på SVT. Johanna Schartau arbetar ofta tematiskt, många gånger kring den personliga berättelsen men också där historien har en viktig plats. Inspirationen hämtar hon från det som finns kring henne; bilder, texter, minnen, naturen.

Johanna Schartau finns representerad i flera offentliga samlingar såsom Statens Konstråd och Malmö Konstmuseum, och har även arbetat med offentliga utsmyckningar. Hon har i botten en magister i textilkonst från Konstfack, och har byggt på denna med utbildningar i bland annat grafik, video och skulptur på Kungliga konsthögskolan i Stockholm.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Johanna Schartau


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.