×
Summer Rain
Summer Rain
Summer Rain
Summer Rain

Patrick Wagner

Summer Rain

Teknik: Litografi Upplaga: 33 År: 2017 Mått, papper: 41 x 60 cm Mått, tryck: 39 x 56 cm

Pris: 302,00 €

Mer om ramar

Patrick Wagner, född 1980, är en riktig tryckvirtuos. Inte nog med att han under senare år arbetat som lektor i grafik på Kungliga konsthögskolan i Stockholm, han har själv fokuserat sitt konstnärskap till stor del på tryck. Han har genomfört tryckprojekt i samarbete med konstnärer över hela världen och agerat tryckare åt en rad framstående konstnärer. Patrick Wagner är utbildad vid konstakademierna i Helsingfors, Bergen och Kiel.

Inom ramen för det stora tryckintresset ryms även studier av medeltida småformatstryck. I dessa återfinns ofta dödsdansmotiv, det vill säga bilder av skelett som tycks leva vidare som vanliga människor – de dansar, äter, dricker, kanske har de till och med en hund. Wagner har tagit med sig detta medeltida motiv in i sitt samtida konstnärskap, och ”levande”, humoristiska skelett är ett återkommande motiv i hans bildvärld.

→ Läs mer om konstnären


Fler konstverk av Patrick Wagner


Du kanske också gillar


välja och hänga

Behöver du hjälp att välja konstverk eller att kombinera ihop nya verk med det du redan har? Vi erbjuder två tjänster för att hjälpa dig. Läs mer

ramar

Din ram handsnickras när du lägger din beställning. Läs mer om våra inramningar här.