Vi har två fraktalternativ i Sverige:

  • Frakt med Postens värdepaket (200 kr för köp under 5000 kr): Postens värdepaket hanteras särskilt varsamt och är försäkrade. Det innebär dock att paketen måste hämtas ut med legitimation av adressaten på närmaste Postens företagscenter (dvs inte på postombud). Mer om värdepaket hos Postnord.

  • Upphämtning Ramverkstan (gratis): Både om du väljer att köpa ett oinramat eller inramat verk går det att välja att hämta upp det hos Ramverkstan på Birger Jarlsgatan 99 i Stockholm utan extra kostnad. Öppettiderna är 9-17 på vardagar. Detta är också ett bra val om du själv vill diskutera inramning med en expert innan du väljer!

Det går så klart även bra att komma till vår lokal på Hagagatan 14 under våra öppettider på torsdagar eller efter överenskommelse, och köpa verket direkt på plats!

Leveranstid och packning

Räkna med ungefär en veckans leveranstid från att du lagt din order om du beställt ett verk som inte ska ramas in. Har du beställt inramning bör du räkna med det dubbla. Under sommar- och julsemestrarna förlänger vi våra leveranstider. Se uppdateringar under "Nyheter".

Om du beställer ett oinramat verk packas det i en tjock pappmapp. Verket slås in i silkespapper och tejpas fast inuti mappen. Det gör att även om hörnen på paketet skulle få sig en törn så klarar sig ditt konstverk. Var ändå försiktig när du öppnar mappen.

Utanför Sverige

Frakt inom EU samt Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz, Kanada och USA kostar 500 kr. Kontakta oss för övriga fraktpriser. 

Utanför Sverige skickar vi med Fedex. Verken är emballerade i dubbelwell och reser säkert! ed. art bekostar inte eventuella tull- och hanteringsavgifter på internationella frakter.


frakt

Ett oinramat blad på väg till en ny ägareRetur och ångerrätt

Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Kontakta oss så fort du kan, via e-post eller telefon, så hittar vi smidigaste sättet att returnera konstverket. Returtransporten betalas av dig som köpare.

Du har ingen ångerrätt på inramade verk, eftersom dessa är specialutformade på din begäran. Om du är osäker på om du verkligen vill ha ett verk råder vi dig att beställa hem det utan ram.