Vi har två fraktalternativ i Sverige:

- Frakt med Postnord MyPack Home (200 kr för köp under 5000 kr): Försändelsen levereras hem till dig. Du får ett sms där du kan välja en tidsintervall för leverans. Du måste själv vara hemma och kunna legitimera dig för att ta emot ditt paket. Har du inte möjlighet att ta emot ditt paket hemma skickas det till närmaste ombud

- Upphämtning ed. art (gratis): Du kan välja att själv hämta upp dit inramade eller oinramade konstverk hos oss på Hagagatan 14 i Stockholm utan extra kostnad. Öppettiderna är tisdagar och torsdagar 12-18. 

Leveranstid och packning

Räkna med ungefär en veckans leveranstid från att du lagt din order om du beställt ett verk som inte ska ramas in. Har du beställt inramning bör du räkna med det dubbla. Under sommar- och julsemestrarna förlänger vi våra leveranstider. Se uppdateringar under "Nyheter".

Om du beställer ett oinramat verk packas det i en tjock pappmapp. Verket slås in i silkespapper och tejpas fast inuti mappen. Det gör att även om hörnen på paketet skulle få sig en törn så klarar sig ditt konstverk. Var ändå försiktig när du öppnar mappen.

Utanför Sverige

Frakt inom EU samt Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz, Kanada och USA kostar 500 kr. Kontakta oss för övriga fraktpriser. 

Utanför Sverige skickar vi med Fedex. Verken är emballerade i dubbelwell och reser säkert! ed. art bekostar inte eventuella tull- och hanteringsavgifter på internationella frakter.


frakt

Ett oinramat blad på väg till en ny ägareRetur och ångerrätt

Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Kontakta oss så fort du kan, via e-post eller telefon, så hittar vi smidigaste sättet att returnera konstverket. Returtransporten betalas av dig som köpare.

Du har ingen ångerrätt på inramade verk, eftersom dessa är specialutformade på din begäran. Om du är osäker på om du verkligen vill ha ett verk råder vi dig att beställa hem det utan ram.